Zehirli | Konular | Kitaplar

Farkli bir acidan edip yüksel & 19'culuk

1. kuran'dan baska kac kitap okuyorsunuz demek icin kitap yazanlar kervanin saygideger isimlerinden..

2. sadece kuran'i kabul ediyoruz deyip, hadis sünneti inkar eden ve sonra da "üzerinde 19 var" kitabini yazarak, burada iddia ettigi "19 girdabina" girmeyenleri cehennemin dumanli atesine yollayan bicare.. halbuki kuranda acik sekilde ne 19 vardir ne de böyle bir girdaba girmeyenleri cehennemle tehdit eden ayet vardir. o akil edip anlayabiliyor ya.. bize de taklit etmek düser.. yoksa cehennem dumanlarinda siz de boglursunuz ona göre

3. müslümanlara siz taklitcisiniz deyip, hz. muhammed'e degil, gelin benim taklit ettigim allahin peygamberi(!) misirli resad'a diye cagrida bulunmakta. kendisine uyanlar sanki bir düzüneden cikmis gibi ortak kelimeleri kullanarak ve bu kullandiklari kelimelerin hepsini de ben düsünerek kesfettim diyebilen topluluk..

4. kurani kerimi yasama sanati olmaktan cikartip, matematik ve kehanetler kitabi haline getirtmekte israr etmekte.

5. kendisinin ya da kurani okuyan diger insanlarin yetersiz olabilecegini akil erdirmemekte israr eden, bu gercegi anlatmaya calisanlara da "sen kuran'i yetersiz mi demek istiyorsun" demeyi aliskanlik hale getirmis.

6. kendisi akil sahibi ve müslüman(!) olarak kitap yazabilir ve kurandan anladigini yaziya dökmeyi özgürken ve bu yazdigi kitaplarin okunmasina tesvik ederken, kendisi gibi düsünmeyen ve kurani kendisi gibi anlamayan herkesi kuran katili ilan eden, onlarin kitaplarini okuyanlari da taklitci ilan etmekte israr eden isim..

7. kendisi icin ünvanlar kullanmakta israr ederken, hz. muhammed s.a.v. icin hz. demeyi sirk sayan zihniyet.. ve sevmeyi, tapmak ile bir tutup bütün aşıklari müsrik ilan edebilen kisi.

8. bilgisayarlarin henüz yeni yeni yesermeye basladigi. onlara sahip olabilmek icin büyük sevetlerin ödendigi. bir coklarininda bugunki hesap makinalari kadar beyne sahip olmadigi bir dönemde. misirli resad amcanin nasil olupta arapca kuran harflerini bilgisayara yükleyebildigini, o bilgisayarlara nasil ulasabildigini ya da kimlerin araci oldugunu.. hadi bilgisayari bulduysa nasil kullanmasini ögrenebildi 1 0 1 0 1 0 larla karmasik programlama dilini nasil kesfedebildigi ya da beyne alinmis kurandan hangi formullere göre sifre arayabilmis oldugunu yazacak programla bilgisini ne kadar zamanda ve nasil ulastigini bir türlü akilam ermez zaten..

9. misirli resad amcamiz peygamberse ve peygamberlik devam ediyorsa neden allah 1300 yildir bir peygamber yollamamis? bu kadar zaman -hasa- müslümanlari unuttumuydu ki bir den aklina gelip hemen resadi yollayiverdi. nerede bu peygamberler?

10. allah kurani (hicr:9) biz indirdik biz koruyacagiz derken 1300 yil boyunca icinde fazladan ayet eklediler diyememiste birden edip yüksel+resad ikilisi sayesinde mi söylemeyi karar kildi. buna ragmen inkar edilen 2 ayet ve bu inkar ile kafir olan edip yüksel ile ona birerbir taklit eden müridleri..

hanci


2 yorum

Edip Yüksel ve diğerleri

Bu kişi ve diğer bazı kişiler hakkında Adnan Hoca diye bilinen karanlık adam taraftarlarınca
onlarca uyduruk sitede dünyanın en iğrenç yalanları uyduruluyor..
Bunları okurken acaba kabusta mıyım diye kendimi sorguladım..
Ancak hasta beyinlerin ve organize suç örgütlerinin uyguladıkları;karala,izi kalır biçimindeki
bu mide bulandırıcı,uydurma oldukları besbelli yazılar beni hayretler içinde bıraktı..

Yazıların muhataplarının cevaplarını okumak istediğimde sitelerinin yasal otoritece engellendiğini
gördüm.Bu ahlaksızlar özgürce yazıyor,mağdurlar engelleniyor..!!Hem de islami kisve altında yazıyorlar.

Edip Yüksel'le ilgili yazınızı okurken bu saptamaları belirtmek gereğini duydum.Bu kişilere karsı
gerçek islami düşüncedeki çevrelerin en fazla ve yüreklice savaşmaları uygun olur diye düşünüyorum..

Selam ve saygılarımla..

08.01.2008 - misafir

edipe mehamet şeytan kandırması

sayın misafir sanırım kuan ayetleini ed etmiş bir kişi yada kişilere acaba peygamber efendimiz nasıl davranırdı. edip ve ekibi tevbe etmediği sürece hükmü kuranda bellidir. nasıl ona destek olabilirsin. şeytan merhamet adı altında tuzağına düşürmesin bizleri. bu konu hakkında da ayetleri okursan anlayacaksın. 2:85 . Yoksa siz, Kitabın bir bölümüne inanıp da bir bölümünü inkâr mı ediyorsunuz? Artık sizden böyle yapanların dünya hayatındaki cezası aşağılık olmaktan başka değildir; kıyamet gününde de azabın en şiddetli olanına uğratılacaklardır. Allah, yaptıklarınızdan gafil değildir. 9:1..Gerçekten Allah, inkâr edenleri hor ve aşağılık kılıcıdır. 9:14..9/14- Onlarla çarpışınız. Allah, onları sizin ellerinizle azablandırsın, hor ve aşağılık kılsın ve onlara karşı size zafer versin, mü'minler topluluğunun göğsünü şifaya kavuştursun.

16.04.2008 - misafir